БОНІТУВАННЯ

бонітува́ння іменник середнього роду

Смотреть больше слов в «Орфографічному словнику української мови»

БОНІТУВАТИ →← БОНІТЕТНИЙ

Смотреть что такое БОНІТУВАННЯ в других словарях:

БОНІТУВАННЯ

БОНІТУВА́ННЯ, я, с., спец.Дія за знач. бонітува́ти.Під час бонітування птицю оцінюють за живою вагою і станом здоров'я (з наук. літ.);Бонітування ґрунт... смотреть

БОНІТУВАННЯ

рос. бонитирование (латин. bonitas — доброякісність, добротність, відповідність) — позитивна оцінка якостей с. -г. тварин, худоби для встановлення їх племінної або господарської придатності, а також якісні показники ґрунтів і рослин для прийняття рішень щодо ефективного їх використання.... смотреть

БОНІТУВАННЯ

-я, с. Дія за знач. бонітувати. •• Бонітування ґрунту — порівняльна характеристика якості земельних угідь (у балах) на основі досліджень ґрунту.

БОНІТУВАННЯ

-я, с. Дія за знач. бонітувати.Бонітування ґрунту — порівняльна характеристика якості земельних угідь (у балах) на основі досліджень ґрунту.

БОНІТУВАННЯ

бонітува́ння (від лат. bonitas – доброякісність) оцінка сільськогосподарських якостей худоби, грунтів і рослин для продуктивнішого використання їх.

БОНІТУВАННЯ

бонітування; с. (лат., доброякісність) оцінка сільськогосподарських якостей худоби, грунтів і рослин для продуктивнішого використання їх.

БОНІТУВАННЯ

імен. сер. роду

БОНІТУВАННЯ

техн. бонитировка

T: 247